Odbijena ponuda za Cavanija
Foto: EPA

Inter nudio 50 miliona eura

Odbijena ponuda za Cavanija

M. Šljivak

Ekipa PSG-a odbila je ponudu Intera za urugvajskog napadača Edinsona Cavanija.

Kako navode francuski mediji, francuski prvak je za usluge sjajnog napadača dobio ponudu vrijednu 50 miliona eura, ali su je bez razmišljanja odbili.

Novi trener Svetaca iz Pariza Unai Emery nema namjeru da prodaje Urugvajca, kojeg vidi kao prvog napadača svoje ekipe nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića, te se rukovodstvo Parižana zahvalilo Nerazzurrima na ponudi.

Cavani je prethodnih mjeseci bio na izlaznim vratima kluba. Kako pored Zlatana Ibrahimovića nije dobio mnogo šanse da se dokaže, govorilo se o njegovom odlasku, no na kraju je ostako u PSG-u, gdje će naredne sezone biti prvi napadač.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inter će pojačanja morati tražiti na drugom mjestu, a posebno će imati problema ako ih napusti Mauro Icardi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi