"Odbjegli zenički sin" se vratio: Čelik najavio Kouadija

Vraća se na Bilino polje

"Odbjegli zenički sin" se vratio: Čelik najavio Kouadija · Zvanično

Edmir Škorić

Nogometni klub Čelik danas je najavio povratak internacionalca Obale Slonovače Germana Kouadija. Kouadio je u prvom dijelu sezone nastupao za Čelik, da bi u septembru prošle godine morao da se vrati u Obalu Slonovače jer mu je istekla boravišna dozvola u BiH.

Međutim, uprava Čelika odlučila je da ga ponovo vrati u svoje redove, pa je Kouadio vraćen na Bilino Polje nakon što su otklonjene sve administrativne barijere.

"Odbjegli zenički sin", kako se navodi na stranici NK Čelik, trebao bi sutra da sleti na Međunarodni aerodrom u Sarajevu, a već u četvrtak pridružit će se ekipi na treninzima.

Vrijedi istaći da on ima registraciju u Čeliku, pa bi vrlo brzo mogao i da zaigra u ekipi koja se grčevito borbi za opstanak, a Kouadio je ranije u Premijer ligi igrao za Sarajevo, Travnik i Zrinjski.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hrasno Undercover
Nisu jadovi imali crnji da daju da jedu niti da mu plate kartu da se vrati, i sada Turci dali za kartu i crnji da ruča hahahahaha
4 26
lamela
Sta ce nam ?Turci su kupovali do sada ali od iduceg kola nemamo od koga.Ja se bojim da smo mi sa ovim horuk nacinom gotovi i da se pripremamo za Fedralnu ligu.A iz te lige necemo izaci za 10 godina.
5 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi