Oddo i Kaladze neće igrati protiv Siene?

Oddo i Kaladze neće igrati protiv Siene?

Edmir Škorić

Veteranski duo u redovima Milana, Kakha Kaladze i Massimo Oddo, neće biti potrebni Milanu u utakmici protiv Siene, mišljenja je brazilski stručnjak Leonardo koji ih nije svrstao na spisak.

Ovog vikenda počinje italijasnka Serija A, a Milan sezonu otvara utakmicom protiv Siene. Poznato je kako će holandski napadač Klaas Jan Huntelaar biti "van stroja", obzirom da Milanovo pojačanje ima crveni karton iz posljednjeg kola španske Primere.

U konkurenciji za sastav protiv Siene, očigledno, neće biti iskusni Kakha Kaladze i Massimo Oddo. Leonardo je već ranije objasnio Oddovu situaciju, 33-godišnjak će, skoro pa sigurno, napustiti klub. Dok, izostanak Gruzijca djeluje iznenađujuće. Brazilski trener kao razlog naveo je kako Kaladze ima ozljedu, no italijanski mediji tvrde da je bivši igrač Diynamo Kijeva potpuno spreman?!

Tako će, najvjerovatnije, štoperski par činiti Alessandro Nesta i Thiago Silva, Brazilac je ovog ljeta stigao na San Siro i pokazao se kao pravo pojačanje. Osim toga, tu je i Amerikanac Oguchi Onyewu.

Za Kaladzea i Odda zainteresovana je Fiorentina, a Odda želi natrag i rimski Lazio, pa se on spominje kao zamjena za De Silvestrija, kojeg Rossoneri žele dovesti sa Olimpica.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.