Oddo: Vjerujemo u Scudetto

Serie A

Oddo: Vjerujemo u Scudetto

Nekoliko loših utakmica Intera vratilo je Milan u igru za Scudetto. Rossoneri su sada iza Intera samo jedan bod, tako da je optimizan zavladao San Sirom.

„Vjerujemo u Scudetto i bacićemo sve karte na njega do kraja sezone. Napoli je odličan tim i protiv njih u nedjelju očekujemo tešku utakmicu. Walter Mazzarri zna pripremiti ovakve utakmice, a Napoli ima igrače koji svakome mogu otežati posao“, rekao je uoči utakmice s Napolijem Massimo Oddo.

„Očekuje nas deset teških utakmica do kraja sezone, počevši od Napolija u nedjelju. Kada se nalazite samo bod iza lidera sasvim je normalno da budete optimisti. Napoli će biti težak protivnik, kao i svi ostali do kraja“, optimističan je i Adriano Galliani.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.