Oddo želi ostati na San Siru

Oddo želi ostati na San Siru

Edmir Škorić

Nakon što je je prošlu sezonu proveo na posudbi u minhenskom Bayernu, Massimo Oddo vjeruje da će ostati u Milan, iako neki ugledni italijanski dnevnici pišu da je italijanski reprezentativac blizu prelaska u Juventus.

Massimo Oddo prošlu je sezonu proveo u Minhenu, igravši za Bayern, no po povratku na San Siro Italijan očekuje da će ostati u Milanu. Kako su neki mediji pisali da "stara dama" stupa u kontakte sa njim, Oddo tvrdi da o tome ništa ne zna.

"Ne znam apsolutno ništa o Juventusovom interesovanju za mene. Želim ostati uMilanu jer imamo još dvije godine ugovora. Stoga, mislim da ću ostati ovdje", potvrdio je Oddo za Calciomercato.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.