Odgođen susret između Olimpika i Sarajeva

Premijer liga

Odgođen susret između Olimpika i Sarajeva

A. Beganović

Zaostala utakmica 4. kola Premijer lige između Olimpika i Sarajeva neće se odigrati u nedjelju, kako je bilo planirano.

Na zahtjev FK Sarajevo FK Olimpik je danas izašao u susret i dao saglasnost o odgodi utakmice 4. Kola Premijer lige BiH u fudbalu izmedu ova dva tima koja se trebala odigrati u nedjelju 11.10.2009. godine na stadionu Grbavica.

U zahtjevu FK Sarajevo koji je danas stigao na adresu Olimpika, Uprava Sarajeva je trazila odgodu zbog nedavnog incidenta u Širokom Brijegu, u kojem je tragicno preminuo Vedran Puljić, te zbog čega igrači tima s Koševa nisu u stanju psihicki odigrati ovaj meč.

Novi termin odigravanja ove utakmice je u utorak 13.10.2009. u 15 sati. "

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti