Odgođen večernji trening, Zmajevi uz Vatrene

Zbog početka Mundijala

Odgođen večernji trening, Zmajevi uz Vatrene

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić odlučio je svojim izabranicima dati slobodno večer, tačnije otkazati trening koji je bio planiran za večeras.

Trener najbolje bh. selekcije tako je svojim igračima omogućio da gledaju ceremoniju svečanog otvaranja Svjetskog prvenstva, ali i utakmicu između domaćeg Brazila i komšijske nam Hrvatske.

Zmajevi su naravno bili oduševljeni činjenicom da će gledati prvi meč ovogodišnjeg Mundijala, te odmoriti od treninga večeras, a ne treba spominjati da će simpatije reprezentativaca BiH biti na strani naših zapadnih komšija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.