Odgođena prozivka nogometaša Jedinstva

Odgođena prozivka nogometaša Jedinstva

Prozivka nogometaša Jedinstva trebala je biti održana 15. januara ove godine, ali je prolongirana na zahtjev šefa stručnog štaba, Senada Smajića.

"Šef struke, gospodin Senad Smajić zamolio je Upravu kluba da odgodi prozivku i početak priprema za šest dana, odnosno za subotu, 21.1.2012. godine, a naveo je razloge odgađanja, jer se u nedjelju odigrava finale novogodišnjeg malonogometnog turnira u Bihaću na kojem učestvuje većina igrača, što je Uprava kluba i odobrila", istakao je Aljo Bobić, portparol kluba, kako prenosi zvanični internet sajt NK Jedinstvo.

Prozivka će se održati u subotu, 21. januara ove godine u prostorijama Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.