Odgođena utakmica Portugal - Argentina

Ništa od okršaja Ronalda i Messija

Odgođena utakmica Portugal - Argentina

Edmir Škorić

Željno iščekivana prijateljska utakmica između Portugala i Argentine, koja je zakazana u srijedu 9. februara na Emiratesu u Londonu, neće se odigrati.

Iako je bilo dogovoreno da Argentina i Portugal ukrste snage na Arsenalovom stadionu u devetom danu februara mjeseca, utakmica je odgođena, a problem je nastao zbog promotivne utakmice koja će se upravo tog dana odigrati u sjevernom dijelu Londona.

Portugal i Argentina nisu igrali skoro četiri desetljeća, a fanovi će još neko vrijeme morati pričekati na odigravanje. Zadnji put pomenute reprezentacije sastale su se 29. juna 1972. godine. Na Emiratesu se najavljivao veliki okršaj Messija (Argentina) i Cristiana Ronalda (Portugal).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti