Odlične vijesti iz Čitluka: Fudbaler Brotnja se oporavio od koronavirusa

Bez ikakvih simptoma

Odlične vijesti iz Čitluka: Fudbaler Brotnja se oporavio od koronavirusa

E. Čaušević

Bh. niželigaš Brotnjo objavio je danas odlične vijesti na svojoj Facebook stranici.

Naime, klub iz Čitluka je potvrdio da se njihov fudbaler Matej Rozić oporavio od koronavirusa. Njemu je nedavno potvrđeno da je zaražen koronavirusom zbog čega je morao u izolaciju.

Međutim, oporavak je prošao u najboljem redu, a Brotnjo je danas potvrdio da je Rozić bio negativan na posljednjem trestiranju, te da se u potpunosti oporavio.

"Naš nogometaš Matej Rozić nakon što je i sam bio raražen koronavirusom uspješno ga je prebolio bez ikakvih simptoma", saopštio je klub iz Čitluka.

Top Komentari

Saimai1316
Hebo cas korona virus ko da je to nesto opasno za ovakve mlade zdrave ljude,hajd jest opasan kad neko vec nesto drugo boluje al korona sama nista nije gluposr obicna,
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi