Odlične vijesti za Simonea pred meč s Realom

Prva utakmica polufinala Lige prvaka

Odlične vijesti za Simonea pred meč s Realom

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida sutra igraju na gostovanju protiv gradskog rivala Real Madrida u okviru prvog meča polufinala Lige prvaka.

Polufinale najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu ponovo nam donosi dva spektakla. Ipak, u centru pažnje će biti duel gradskih rivala Reala i Atletica. Ekipe koje su u protekle tri godine čak dva puta igrale u finalu ovog takmičenja.

Atletico Madrid traži osvetu jer je kraljevski klub oba puta uspio da dođe na krov Evrope. Dobre vijesti za Diega Simeonea su što se od povrede oporavio Yannick Carrasco koji je jedan od najvažnijih igrača ovog kluba ove sezone

Argentinski stručnjak je objavio spisak igrača koji su u konkurenciji za sutrašnji derbi, a među njima je i reprezentativac Belgije. Spisak igrača Atletica: Moyá, Oblak, Godín, Filipe, Savic, Lucas, Alberto R., Tiago, Koke, Saúl, Carrasco, Gabi, Thomas, Gaitán, Griezmann, Fernando Torres, Correa, Gameiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi