Odlični Fejzić donio bod Aalenu u Frankfurtu

Zmaj odbranio i penal

Odlični Fejzić donio bod Aalenu u Frankfurtu

Aalen našeg Jasmina Fejzića gostovao je danas kod FSV Frankfurta u dvanaestom kolu Bundeslige. 

Tim našeg reprezentativca remizirao je, a golova nije bilo ponajviše zahvaljujući upravo raspoloženom Jasminu fejziću. U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena dosuđen je jedanaesterac za domaćina, šutirao je Yelen, ali je Fejzić odličnom intervencijom spasio svoj gol.

U drugom susretu igranom danas Paderborn je posramio Fortunu iz Dusseldorfa savladavši ih visokim rezultatom 6:1 na gostujućem terenu.

Centralna figura meča bio je napadač Malik Saglik koji je postigao četri pogotka za goste. Jedan je dodao Kachunga, dok je auutogol u nadoknadi vremena postigao Latka. Zanimljivo je da je upravo Latka postigao i počasni gol za Fortunu.

Mario Vrančić igrao je svih devedeset minuta u pobjedničkom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.