Odluka o treneru na čekanju
Ko vuče Plišeka za nos?

Bez Plišeka na press konferenciji

Odluka o treneru na čekanju

Press konferencija na kojoj je trebao biti predstavljen Jirži Plišek kao novi trener FK Sarajeva, počela je bez počasnog gosta - češkog trenera.

"Upravni odbor imenovao je Plišeka za trenera, ali u klubu postoji mnogo opstrukcija. Stavljam odluku o imenovanju trenera na čekanje dok se ne riješi ova situacija.", rekao je Amir Rizvanović, predsjednik FK Sarajevo.

Češki stručnjak stoji u hodniku i prati press konferenciju sa strane, situacija u prostorijama kluba je potpuno anarhična, a predsjednik Rizvanović može se čuti kako govori da ne zna šta je rješenje.

Po zadnjim informacijama, Plišek će ostati u Sarajevu još narednih par dana i sačekati da se pokuša riješiti situacija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.