Odluka prolongirana za 18. mart

Apelaciona komisija o susretu Sloboda - Sarajevo

Odluka prolongirana za 18. mart

Prekinuta sjednica Apelaciona komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine prolongirala je odluku vezanu za utakmicu Sloboda - Sarajevo za četvrtak, 18. mart.

Naime, Apelaciona komisija N/FSBiH trebala je danas razmotriti žalbu FK Sarajevo, na odluku da se ponovi susret Premijer lige BiH između Slobode i Sarajeva u kojem pravo nastupao nije imao fudbaler tuzlanske ekipe Stevan Gavarić.

Međutim, Apelaciona komisija odložila je svoju odluku za 18. mart, kako bi dodatno ispitala FK Slobodu u vezi sa ovim slučajem.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.