Odović: Ekipa nije dostigla puni potencijal, molim za razumijevanje i strpljenje

Željo sutra dočekuje Slobodu

Odović: Ekipa nije dostigla puni potencijal, molim za razumijevanje i strpljenje

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara sutra na domaćem terenu dočekuju Slobodu u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi će na Grbavici pokušati doći do pobjede, ali je jasno da ih očekuje veoma neugodan protivnik. Trener domaćeg tima Milomir Odović pred sutrašnji meč izjavio je da ekipa Željezničara još uvijek nije dostigla puni potencijal.

"Izlazili smo na teren koji izgleda impresivno i na nama je da opravdamo ulaganja. Nakon meča protiv Mladosti gdje smo remizirali sada nam ide meč sa Slobodom. Protiv Mladosti smo mogli bolje, neke stvari nisu bile baš na nivou i svjestan sam toga, ali vjerujem u ovu ekipu. Stvari treba popravljati svaki dan i biti puno bolji. Ekipa još uvijek nije dostigla puni potencijal i molim za razumijevanje i strpljenje i nadam se da će stvari doći na svoje", rekao je Odović, te nastavio:

"Ekipa Slobode igra na specifičan način. Izuzetno su motivisani, igraju na neke duge pasove i igrači su se dobro adaptirali na tu igru. Puno trče, ulaze u duele i moramo im odgovoriti. Nadam se da ćemo odgovoriti na sve njihove izazove i napraviti rezultat koji se očekuje od nas, a to su tri boda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Željezničara i Slobode igra se sutra na Grbavici s početkom u 20:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Sadakasi samo sadaku cekate !!!
3 13
amadeus21
ispravite ovaj naslov svega vam..
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti