Odović: Najbitnije je da odigramo dobro

Slavija na teškom ispitu na Grbavici

Odović: Najbitnije je da odigramo dobro

Slavija se sutra nalazi na veoma teškom ispitu, kada na Grbavici budu gostovali zahuktaloj ekipi sarajevskog Željezničara.

Ekipa iz Lukavici još je pod utiskom prosute pobjede u okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, kada su izabranici trenera Milomira Odovića prokockali dva gola prednosti protiv Borca.

"Željezničar u nastavku sezone igra zaista sjajno i neću pogriješiti ako kažem da mi za protivnika večeras imamo najjaču ekipu Premijer lige Bosne i Hercegovine", kaže Odović u razgovoru za SportSport.ba.

"Neće biti nimalo lako doći do pozitivnog rezultata jer se Željo nalazi u velikoj seriji, a sigurno je da će imati i veliku podršku sa tribina. Međutim, i mi smo podigli formu u posljednje vrijeme, pa na terenu počinjemo izgledati onako kako sam očekivao. Cijenim snagu i kvalitet našeg protivnika i svjestan sam da smo u podređenom položoju. Ipak, bez obzira na rezultat, biću zadovoljan ako odigramo dobro, pa makar i izgubili", dodao je Odović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.