Odović: Nismo bili konkretni u završnici

Slavija sinoć nije razočarala

Odović: Nismo bili konkretni u završnici

Adnan Beganović

Iako je Slavija u sinoćnjem duelu sa Željezničarom pružila jako dobru partiju, kući se vratila sa dva gola u mreži, a šef struke Slavije Milomir Odović nako susreta istako je da njegova momčad nije bila konkretna u završnici.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Mislim da je ista došla u nezgodno vrijeme za moju močad, no šta je tu je. Nalazimo se u krizi rezultata, ali smoći ćemo snage da se izvućemo", rekao je odović i dodao:

"Ambijent je bio sjajan, a incident na kraju ne bih komentarisao. Utakmica je bila borbena, dosta dinamična i žao mi je što nismo postigli barem jedan pogodak. Po prvi put smo igrali u punom sastavu i to se vidjelo. U pojedinim momentima imali smo više od igre, ali nismo bili konkretni u završnici. Ima mjesta za napredak i nadam se da ćemo u narednim utakmicama pokazati svoj kvalitet."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.