Odović novi trener Slavije

UO Slavije donio odluku

Odović novi trener Slavije

Adnan Beganović

Upravni odbor fudbalskog kluba Slavija iz Istočnog Sarajeva na današnjoj sjednici prihvatio je ostavku sada već bivšeg šefa struke, Zorana Erbeza, a za novog trenera imenovao je Milomira Odovića.

Milomir Odović zaposlenik je premijerligaša iz Istočnog Sarajeva, a u posljednje vrijeme radio je s mlađim kategorijama kluba. Pred Odovićem će sasvim sigurno biti veoma težak zadatak jer momčad Slavije je upala u krizu rezultata, a očekivanja u ovom klubu uvijek su borba za sami vrh tabele, odnosno borba za izlazak na evropsku scenu.

Ppodsjetimo, Odović je već vodio Slaviju, a pod njegovim vodstvom premijerligaš iz Istočnog Sarajeva je sezonu 2006/07 okončao na sjajnom trećem mjestu obezbjedivši tako nastup u tadašnjem Intertoto kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.