Odović o klupi Slavije: Još nismo postigli dogovor
FOTO: EPA

Vraća se u Lukavicu?

Odović o klupi Slavije: Još nismo postigli dogovor

Milomir Odović je najozbiljniji kandidat za preuzimanje Slavije. 

Premijerligaš iz Lukavice je ostao bez trenera nakon što je istekao ugovor Darku Vojvodiću, a kao njegov nasljednik na kormilu Slavije najviše se spominje doskorašnji trener Željezničara Milomir Odović. 

Naime, Odović je povodom povratka u Slaviju jučer obavio razgovore sa klupskim rukovodstvom i sve je izvjesnije da će u narednim danima biti promoviran kao novi trener devetoplasiranog kluba Premijer lige BiH. 

"Nismo još uvijek ništa dogovorili, ali očekujem poziv. Vidjet ćemo šta će biti u narednim danima, mada treba podsjetiti da ja još uvijek imam ugovor sa Željezničarom", kazao je Milomir Odović za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaći da je pored Odovića kandidat za klupu Slavije i Srđan Bajić, koji je tokom dosadašnje trenerske karijere vodio Leotar, Radnik i Drinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.