Nakon derbija 17. kola Premijer lige

Odović: Ova ekipa posjeduje veliki potencijal

Fudbaleri Željezničara su izvukli bod na gostovanju kod Širokog Brijega nakon što su u derbi susretu 17. kola BH Telecom Premijer lige na stadionu Pecara odigrali 0:0.

"Želim da se zahvalim našim domaćinima na fer i korektnom dočeku. Zadovoljni smo rezultatom. Odigrali smo disciplinovano i bilo je zaista važno što nismo primili gol ovdje na Pecari", rekao je šef stručnog štaba Željezničara, te dodao:

"Ova ekipa posjeduje veliki potencijal, a mi smo bili oslabljeni jer nije igrao Riad Bajić. U ovom trenutku gledam samo svoju ekipu. Ovaj bod je zaista veliki za nas, iako mislim da smo neke stvari mogli i bolje riješiti. Ne gledam ni Sarajevo, ni bilo koga drugog, samo svoju ekipu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.