Odović: Previše šansi upropastimo

Trener Zvijezde nakon remija sa Slavijom

Odović: Previše šansi upropastimo

Edmir Škorić

Zvijezda je u subotu teško došla do boda u domaćem susretu sa Slavijom. Gosti su vodili do sudačke nadoknade 1:0, ali je Pavle Sušić zabio za barem jedan bod Gradačačana.  

"S obzirom na ono što se dešavalo u prvih 15 minuta, trebali smo postići pogodak-dva. Međutim, previše šansi fulamo. Slavija je kasnije kaznila naše promašaje i definitivno je ova ekipa stasala. Igrali smo bez Husića, Moranjkića i Pandže i to su tri jako važna igrača iz naše ekipe", rekao nam je trener Zvijezde Miomir Odović, dodavši:

 

"U drugom dijelu smo stvarali dosta prilika, ali jednostavno loša realizacija. Tako je bilo i protiv Borca. Nevjerovatno da nam se to događa, da ne uspijevamo ostvariti pobjedu iako smo puno bolji od protivnika".

 

Zvijezdu sada gostovanje Zrinjskom u Mostaru...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"U Mostar idemo po pobjedu, idemo igrati svoju igru, kao i u svakoj sljedećoj utakmici, bez obzira ko nam bio protivnik. Iskreno, sretan sam što je ekipa stasala, što igra dobro, znam da će rezultati doći", dodaje Odović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.