Trener Plavih

Odović: Uradili smo koliko smo mogli na pojačanjima

Midhat Šljivak

Fudbaleri Željezničara otputovali su danas na pripreme u Međugorje.

 

Trener Plavih Milomir Odović je na prvi dio priprema poveo 26 fudbalera.

"Prave pripreme tek sad počinju. Već za 10-15 dana je prva utakmica. Pokušat ćemo se pripremati i za utakmice i za prvenstvo", rekao je Odović, kojeg ne zanimaju protivnici u Evropi.

"Ne razmišljam o protivnicima. Bitno je da mi uđemo u formu. Ovdje ćemo odigrati meč protiv Međugorja u ponedjeljak, dok u četvrtak igramo protiv Zrinjskog", ističe Odović, te dodaje:

"Svi igrači će konkurisati za prvih 11. Bavim se samo našim stvarima. Mi smo uradili koliko smo mogli u ovom trenutku što se tiče pojačanja. Nismo imali igrača kao što je Blagojević, koji će biti pravo pojačanje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Antolović, Kvesić i Bajić će biti na raspolaganju u pretkolima Evropske lige.

"Oni neće otići u prva dva pretkola. Ako zatim odu, bićemo prinuđeni da tražim zamjenu", istakao je Odović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.