Odović: Uskoro će nam se priključiti još dva igrača

Fudbaleri Željezničara započeli su pripreme za narednu sezonu. Na prvoj prozivci su se pojavila i dva nova igrača s tim da se očekuje dolazak još dva igrača, a na prozivci nije bilo nekoliko fudbalera iz prošle sezone.

"Nakon kraćeg odmora počinjemo s pripremama. Kratak je odmor, a nismo ni kompletni jer nedostaju nam mladi reprezentativci. Specifične i komplekse su pripreme pošto vrlo brzo imamo takmičarski susret. Neki igrači će otići, doveli smo dva igrača, a dva očekujemo u narednim danima. U Međugorje idemo 19. i ostat ćemo deset dana. Odigrat ćemo i dvije pripremne utakmice", istakao je šef stručnog štaba Željezničara, Milomir Odović.

"Planirano je da dovedemo najmanje pet kvalitetnih igrača koji će biti konkurentni za prvih 11. Po meni niko iz prvih 11 nije otišao, tako da će ovi novi učiniti da imamo kvalitetniju ekipu. Teško se pripremati kada igrači imaju malo odmora, no takav je kalendar i nadam se da ćemo odgovoriti na najbolji mogući način. Očekivanja su velika, želimo proći jedno-dba pretkola u Evropi i istovremeno se dobro spremiti za prvenstvo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.