Odović: Želio sam izbjeći Željezničar

Reakcije na žrijeb polufinala Kupa BiH

Odović: Želio sam izbjeći Željezničar

Adnan Beganović

Voljom žrijeba Slavija iz Istočnog Sarajeva u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti sa banjalučkim Borcem, a šef struke Slavije, Milomir Odović, smatra da u polufinalnim susretima nema favorita.

"Mislim da su sve četiri ekipe koje su ostale u završnici Kupa BiH podjednake kvalitete tako da ne vidim niti jednog izrazitog favorita. Mislim da u duelu sa Borcem imamo šansi te da možemo proći u polufinale", rekao je za SportSport.ba Milomir Odović te dodao:

"Prije samog izvlačenja imao sam samo jednu želju, a to je da izbjegnemo Željezničar. Ne zbog toga što mislim da ne bismo imali šansi protiv Željezničara, nego iz razloga što u momčadi s Grbavice vlada jedna euforija nakon sjajnih igara u prvenstvu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.