Odovića uoči Olimpika brinu povrede

Slavija gostuje na Koševu

Odovića uoči Olimpika brinu povrede

Ekipa Slavije sutra gostuje na stadionu "Asim Ferhatović Hase" gdje će im domaćin biti sarajevski Olimpik u okviru 26. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Lukavičani u posljednje vrijeme imaju velikih problema sa povredama prvotimaca, što se uveliko odrazilo i na rezultate Slavije, kojoj do kraja sezone predstoji borba za opstanak u Premijer ligi BiH.

"Jednostavno, uoči današnjeg duela sa Olimpikom brinu me povrede Šćepanovića, Benovića i Bakovića. Njihov je nastup protiv Olimpika pod velikim znakom pitanja, jer se nisu oporavili od povreda. Vrlo je moguće da na njih trojicu neću moći računati", kaže u najavi današnje utakmice za SportSport.ba trener Slavije Milomir Odović.

"Ipak, šta je tu je. Moraćemo se prilagoditi situaciji. Juniori su nam već postali oslonac u ekipi, pa se nadam da ću uspjeti sastaviti dovoljno dobar tim koji će se moći suprostaviti Olimpiku. Bodovi iz današnje utakmice su potrebni i jednima i drugima. Mislim da, ukoliko odigramo kvalitetno, možemo ostvariti i dobar rezultat", dodao je Odović.

Susret 26. kola Premijer lige BiH između Olimpika i Slavije na programu je danas, sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.