Određena službena lica za utakmice 18. kola Premijer lige BiH

Četiri utakmice u direktnom prenosu

Određena službena lica za utakmice 18. kola Premijer lige BiH

Na stranici N/FSBiH objavljeno je koji će arbitri dijeliti pravdu u utakmicama 18. kola BHT Premijer lige BiH.

U duelu između Borca i Širokog Brijega, koji se igra u Banjaluci na centru će biti Zoran Grbić, a pomagat će mu Amer Macić, Arnel Novalić, Irfan Peljto, Haris Kaljanac, te Adis Mulahasanović.

Dragan Petrović će suditi u Vitezu, gdje će istoimeni domaćin ugostiti Sarajevo, Tomislav Čuić će dijeliti pravdu na meču između Željezničara i Radnika, dok je duel Mladosti i Krupe pripao Vladimiru Bjelici.

Ilija Živković će dijeliti pravdu u Gabeli, gdje se sastaju GOŠK i Sloboda, a u preostalom meču između Čelika i Zrinjskog glavni arbitar će biti Goran Paradžik.

Raspored i satnica:

Petak:

NK GOŠK - FK Sloboda 13:00 (Moja TV)

Subota:

NK Čelik - HŠK Zrinjski 13:00 (Moja TV)
FK Mladost - FK Krupa 13:00

Nedjelja:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Vitez - FK Sarajevo 13:00 (Moja TV)
FK Borac - NK Široki Brijeg 13:00
FK Željezničar - FK Radnik 16:30 (BHT1)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi