"Održali smo sinoć taktičku lekciju Barceloni"

Juan Jesus nakon meča

"Održali smo sinoć taktičku lekciju Barceloni"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su priredili veliku senzaciju nakon što su se plasirali u polufinale Lige prvaka pobjedom nad Barcelonom (3:0).

Vučica je na Olimpicu odigrala fantastičnu utakmicu i uspjela je nadoknaditi zaostatak od 4:1 iz prvog meča četvrtfinala. Barcelona je odigrala jednu od najgorih utakmica u posljednjih nekoliko godina, a Roma im je očitala važnu lekciju.

Defanzivac rimskog kluba, Juan Jesus, izjavio je nakon meča da niko nije vjerovao da Roma može napraviti čudo, ali je poručio da su igrači ovog kluba uvijek vjerovali da su sposobni da urade nešto takvo.

"Održali smo sinoć taktičku lekciju Barceloni. Gotovo niko nije vjerovao da možemo ovo uraditi, ali mi smo uvijek vjerovali. U prvoj utakmici smo igrali dobro, ali smo pravili neke nevjerovatne greške. Sada smo imali dva dana za pripremu i dali smo sve od sebe. Trener je promijenio formaciju, a meni je rekao da ne smijem ostaviti ni milimetar prostora za Messija jer je on najbolji igrač na svijetu", rekao je Juan Jesus.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi