Održana donorska večer HNK Neum
Donorska večera HNK Neum prošla je u sjajnoj atmosferi a u klubu su istakli da je sve prošlo na vrhunskoj razini. Foto: Facebook HNK Neum.

Brojni gospodarstvenici podržali neumski klub

Održana donorska večer HNK Neum

U petak je u Neumu u svečanoj dvorani hotela Grand održana velika donatorska večera HNK Neum koja je okupila više od 400 prijatelja ovog malog ali očito jako voljenog i obzirom na rang natjecanja koji igra (2.Liga Federacije - Jug) jako dobro organiziranog kluba.

Večera je organizirana u sklopu akcije da se pomogne ovom klubu koji pravi sjajne rezultate u mlađim dobnim kategorijama. Nazočili su brojni predstavnici lokalne vlasti, gospodarstvenici i prijatelji kluba koji su se pobrinuli da u budućnosti ništa ne nedostaje djeci, njima preko 100 koji treniraju u klubu, te da seniorska momčad neometano nastavi s radom.

Večera je kako ističu u HNK prošla spektakularno a zabava je uz lokalne bednove potrajala do ranih jutarnjih sati. Neumljani su s ponosom istakli poruku podrške HNK Hajduka koji im je poslao poruku: "Vi, tako mali, uzor ste nama mnogim velikim, a u biti vi ste veliki". Splitski klub jedan je od mnogih koji potpomažu rad ovog sportskog kolektiva koji će i u predstojećim vremenima zahvaljujući ljudima kojima je stalo do kluba i dalje bilježiti odlične rezultate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti