Održana prozivka FK Gornji Rahić, u narednih nekoliko dana stižu prva pojačanja
Na prozivci su se pojavili svi igrači osim opravdano odsutnih Ibrišimovića, Avdića, Mušića. Aleksića i Jukanovića.

Sutra prvi trening

Održana prozivka FK Gornji Rahić, u narednih nekoliko dana stižu prva pojačanja

E. Oštraković

Danas je održana prozivka FK Gornji Rahić, koja je trenutno četvrtoplasirana ekipa u Prvoj ligi TK.

Gornji Rahić iza sebe ima jako dobru polusezonu, te nakom 15 odigranih utakmica za prvoplasiranom ekipom Omazića kasni samo pet bodova.

Današnju prozivku pred početak priprema za proljetni dio prvenstva obavio je novi trener ove ekipe, Stevo Blagojević. Na prozivci su se pojavili svi igrači osim opravdano odsutnih Ibrišimovića, Avdića, Mušića. Aleksića i Jukanovića.

Što se igračkog kadra tiče, trener Blagojević nije htio oktrivati ništa dok pregovori sa eventualnim pojačanjima ne budu završeni. Većih odlazaka iz FK Gornji Rahić nije bilo, niti će biti.

Predstavljanje novih igrača biti će upriličeno u narednih nekoliko dana. Prvi trening ekipe zakazan je sutra u 14 sati.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Drugi dio sezone Gornji Rahić otvara u gostima kod ekipe Ingrama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi