Održana prozivka Jedinstva

Održana prozivka Jedinstva

Pod Borićima danas je u podne održana prozivka i sastanak igrača Jedinstva, saopštio je bihaćki klub na svojoj zvaničnoj stranici.

Na prozivci su se odazvali: Ermin Alijagić, Emir Mulić, Haris Harambašić, Armin Begić, Fikret Abdić, Anel Šušnjar, Dino Jušić, Ademir Sefić, Jasmin Ahmedović, Neriman Mešić, Igor Drljača, Anes Nuspahić, Muhamed Selmanović, Amar Čolić, Muhamed Harbaš, Admir Hrnjica, Armin Mešić, Rusmir Muharemagić, Anel Nuhanović, Omar Džaferović i Amir Muminović.

Na dosta igrača bihaćki klub neće računati u nastavku sezone, a to su: Miloš Galin, Adnan Šarić, Mario Batinić, Adis Džaferović, Elvir Šušnjar, Dino Toromanović, Adnan Keranović i Felix Sidon Šalamun.

Prvi dio priprema Jedinstvo će odraditi u Bihaću, gdje će stručni štab odlučiti koji igrači će nstaviti pripreme. Polovinom februara planiran je odlazak u Medulin.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti