Održana prozivka NK Travnik
Husnija Arapović

Prvi trening na Piroti

Održana prozivka NK Travnik

Jučer je na Piroti novi trener Vezira, Husnija Arapović, izvršio prozivku i održao prvi trening pred početak drugog dijela sezone.

Arapoviću se odazvalo se dvadeset i šest nogometaša, od kojih je šest na probi, a pet je priključenih juniora.

"Mislim da u ovoj ekipi ima dosta kvalitetnih igrača koji će uz dobre pripreme na proljeće izboriti opstanak u Premijer ligi.

“Do početka prvenstva pripremit cemo se najbolje što mozemo, bit će dosta izmjena i pojačanja. Situacija u klubu je dosta teška,pa ćemo s obzirom na okolnosti prvi dio priprema odraditi u Travniku, a drugi dio negdje na moru.", rekao je novi šef stručnog straba Vezira, Husnija Arapović.

Arapović je izabrao nove pomoćnike u svom radu a to su Adnan Hodžić, Jasmin Džidić i Selver Lihovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.