"Oezil je igračina samo za nestvarne pratioce na društvenim mrežama"

Hoeness slavi odlazak Mesuta Oezila

"Oezil je igračina samo za nestvarne pratioce na društvenim mrežama"

Edmir Škorić

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness slavi oproštaj Mesuta Oezila od njemačke nogometne reprezentacije.

Oezil je jučer odučio da završi s reprezentativnom karijerom nakon što se našao na udaru njemačkih medija i tamošnje javnosti zbog fotografije s turskim predsjednikom Erdoganom.

Nakon što je tu odluku Oezil saopštio na društvenim mrežama, uslijedio je Hoenessov komentar.

"Odlična vijest za Njemačku. Godinama je igrao loše, a posljednji duel osvojio je još prije SP-a u Brazilu i sada se sakriva iza fotografija", rekao je Hoeness, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Od njega su igračinu postavili nepostojeći pratioci na društvenim mrežama. Kada bismo igrali protiv Arsenala, onda smo igrali na njega jer smo znali da je slaba tačka".

Ozeil je s Arsenalom otputovao na pripreme u Singapur, a riječi jednog od čelnika Bayerna svakako mu se neće dopasti.

Top Komentari

protiv modernog fudbala
za razliku od njega ozil placa porez..
26 1
Bayern Munchen
Ozil jeste igrac svjetske klase ali zadnjih nekoliko sezona pruza blijede partije..neki ce reci da ima odlicnu statistiku kreirani sansi,ali statistka je kao bikini
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi