Oglas za posao: Ako ste mladi štoper, znate igrati u formaciji 3-5-2, dođite na probu

Trener bugarskog niželigaša traži pojačanje

Oglas za posao: Ako ste mladi štoper, znate igrati u formaciji 3-5-2, dođite na probu

Polako se zahutkava fudbalska tržnica. Neki klubovi ne znaju šta će od igrača koji im se nude, a drugi nikako ne mogu pronaći ono što im treba.

Tako je potraga bugarskog Spartaka iz Varne za novim štoperom poprimila nove dimenzije.

Trener Spartaka Kyriakos Georgiou je odlučio iskoristiti društvene mreže kako bi pokušao pronaći igrača koji mu je potreban, pa je na Facebooku objavio "oglas za posao".

"FC Spartak Varna (treća liga u Bugarskoj) traži da angažuje mladog štopera koji može igrati u formaciji 3-5-2 i koji ima evropski paposš. Naša ponuda uključuje probu tokom koje su osigurani smještaj i hrana", napisao je Gerogiou i ostavio mail adresu na koju igrači mogu poslati CV i video.

Potom je Georgiou prešao na predstavljanje klupskog projekta i samog kluba.

Otkrivena je i plata, a ona je od 400 do 500 eura mjesečno uz osiguran smještaj.

Top Komentari

Ivica_Osim8
evo za nekog ko ne zna sta ce,buraz kod nas ima djece i likova na ulicama, koji igraju prestrašno, a ne treniraju uopšte, već nesto treće rade
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije