Ognjen Đelmić novo pojačanje Čelika

Kako saznaje SportSport.ba

Ognjen Đelmić novo pojačanje Čelika

D. Kurbegović

U Nogometnom klubu Čelik nakon jučerašnjeg remija protiv Veleža 1:1, upaljeno je crveno svjetlo za alarm i rukovodstvo kluba želi da klub izađe iz rezultatske krize i odvoji se od začelja tabele.

Nakon što je dogovoren povratak Alena Dedića na Bilino polje, kako SportSport.ba saznaje danas je rukovodstvo kluba dogovorilo dolazak još jednog ofanzivca.

Riječ je o 26-godišnjem Ognjenu Đelmiću, bivšem igraču Rada, Laktaša, Drine iz Zvornika, Zvijezde, Olimpica, Borca, koji je posljednji pola sezone nastupao u dalekom Kazahstanu za ekipu Spartak Semey.

Đelmić kao i Dedić neće imati pravo nastupa u subotu protiv ekipe Mladosti iz Velike Obarske, ali će rukovodstvo kluba učiniti sve da nakon reprezentativne pauze, ova dvojica sjajnih ofanzivaca budu u konkurenciju za ekipu u derbi susretu protiv Sarajeva na Bilinom polju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.