Ognjen Škorić pojačao Kozaru

Nakon završene epizode u Borcu

Ognjen Škorić pojačao Kozaru

D. Vejo

Bivši fudbaler banjalučkog Borca Ognjen Škorić ove zime pojačao je redove Kozare iz Gradiške.

Iako je prvobitno bio plan inostranstvo, mladi vezista odlučio je da karijeru oživi u prvoj ljubavi, klubu u kojem je napravio prve fudbalske korake, a koji ga je lansirao u svijet najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Dres crveno-bijelih nosit će do kraja sezone.

"Drago mi je da sam se vratio u klub u kojem sam ponikao. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje šefa struke i ljudi koji vode Kozaru. Nisam pravio pauzu kada je u pitanju trening. Cijelo vrijeme sam radio individualno kod Marka Zeca i sigurno da ću se brzo uklopiti u obaveze i trenažni proces sa novim saigračima", rekao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Ognjen Škorić.

Pored Kozare, Škorić je u dosadašnjoj karijeri branio boje Borca, Radnika iz Bijeljine, Tekstilca i Donjeg Srema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi