Ognjen Vranješ dobio raskid ugovora na štetu kluba

FIFA presudila u korist Zmaja

Ognjen Vranješ dobio raskid ugovora na štetu kluba

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ dobio je raskid ugovora na štetu kluba sa ruskom Alanijom Vladikavkaz. 

Arbitražni sud FIFA-e presudio je u korist našeg reprezentativca i raskinuo ugovor na osnovu čega je Vranješ ponovo slobodan igrač.

"Neka je konačno okončana i ova seansa. Sretan sam što je pobijedila pravda i što sam slobodan igrač. Imam nekoliko ponuda, ali još uvijek nisam odlučio na koju ću stranu. Najvažnije je da je Alanija prošlost. Oporavio sam se u potpunosti od neugodne povrede i jedva čekam nove izazove,“ izjavio je Vranješ.

Ognjen je nedavno za naš portal potvrdio da pregovara sa francuskm prvoligašem Evianom, a u igri i jedan od klubova iz Bundeslige.

„Sve će se znati u narednih dan, dva. Za sad ne želim o imenima klubova,“ dodao je Vranješ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.