Ognjen Vranješ potpisao jednogodišnji ugovor s Pribramom

Uprkos pisanju medija o navodnoj probi našeg stopera

Ognjen Vranješ potpisao jednogodišnji ugovor s Pribramom

D. Kurbegović

Posljednjih dana u mnogim medijima iz naše zemlje plasirana je informacija, da 24-godišnji bh. reprezentativac Ognjen Vranješ nije potpisao ugovor s češkim Pribramom, nego da se nalazi na probi u tom klubu, te da će se u narednom periodu znati eventualni status našeg defanzivca.

Naš portal došao je do ugovora između kluba FK Pribram i Ognjena Vranješa u kojem se 12. septembra zaključuje ugovor na godinu dana, tako da je Banjalučanin zvanično član ovog kluba već 18 dana, ali Pribram još nije zvanični predstavio Vranješa, budući da je naš reprezentativac u sporu s bivšim klubom turskim Elazigsporom i FIFA je presudila u korist našeg igrača.

U narednim danima se očekuje i zvanično predstavljanje kao igrača Pribrama, te u narednim utakmicama i službeni debi za ovaj klub, koji se nakon devet odigranih kola nalazi na 13. mjestu sa osam osvojenih bodova uz to, Pribram je ekipa koja je primila najviše golova u ligi čak 18, s toga u klubu jedva čekaju nastup Vranješa, koji bi trebao ojačati zadnju liniju kluba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.