Ognjenović: Nemam šta da zamjerim svojim igračima

Selektor kadetske reprezentacije Srbije nakon poraza

Ognjenović: Nemam šta da zamjerim svojim igračima

D. Vejo

Kadetska reprezentacija Srbije pretrpjela je danas poraz od Njemačke (3:1) u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Trener Orlića nakon meča je istakao da je zadovoljan zalaganjem svojih igrača na današnjem susretu, te dodao da su greške sastavni dio mladih fudbalera.

"Ovo je uzrast kod kojeg se očekuju greške u igri. Ne zamjeram nikom od njih. To su stvari iz kojih se uči. Spremamo utakmicu po utakmicu, trudimo se da igramo našu igru. Imamo svoje taktičke zamisli od koji ne odstupamo", rekao je trener mlade reprezentacije Srbije, Perica Ognjenović.

Srbija trenutno zauzima drugu poziciju u grupi C sa tri osvojena boda, a u posljednjem kolu grupne faze, Orliće čeka susret sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije