Ogromno interesovanje za meč u Parizu

Francuska dočekuje Zmajeve na Stade de Franceu

Ogromno interesovanje za meč u Parizu

Za utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo između Francuske i Bosne i Hercegovine vlada ogromno interesovanje.

Agencija Centrotours je do sada prodala više od 400 aranžmana za odlazak u Pariz na susret posljednjeg kola kvalfikacija za odlazak na EP u kojem će se odlučivati o prvom mjestu u grupi.

Zbog velikog interesa naših navijača iz BiH, ali i mnogih evropskih zemalja za posljednju utakmicu kvalifikacija za EURO 2012 Francuska - BiH, koja će biti odigrana u Parizu, 11. 10. 2011. godine NS/FS BiH je preduzeo niz aktivnosti kako bi zainteresovanim navijačima omogućio kupovinu ulaznica putem Saveza, odnosno ovlaštene agencije.

U tom smislu, NS/FS BiH trenutno pregovara sa Fudbalskim savezom Francuske (FFF) i svojim poslovnim partnerom "Centrotransom" i skoro je sigurno da će ova agencija vršiti prodaju ulaznica za navedenu utakmicu. Finalni dogovor očekuje se početkom naredne sedmice, kada će delegacija NS/FS BiH putovati u Pariz, te će navijači biti blagovremeno obaviješteni o svim detaljima koji se odnose na prodaju ulaznica za meč na "Stade de France".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.