Okaka ide na na posudbu u Fulham

Okaka ide na na posudbu u Fulham

Edmir Škorić

Romin napadač Stefano Okaka čini se provest će ostatak sezone na posudbi u engleskom Fulhamu. Od Craven Cottagea dijele ga tek ljekarski pregledi.

Okaka će biti podvrgnut ljekarskim pregledima na Craven Cottageu i Fulhamov trener Roy Hodgson očekuje da sve bude kompletirano do ponedjeljka, kada je posljednji dan prelaznog roka.

"Posao je u toku. Nikada nije bio isključen, ali je zaista bilo puno problema. Trenutno on završava ljekarske preglede. Ukoliko ne bude nikakvih problema, očekujemo da nam se u ponedjeljak pridruži", kazao je Hodgson, te dodao.

"Neće moći igrati protiv Aston Ville, jer ga Roma treba u svojoj nedjeljnoj utakmici."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti