Okanović operisan, klub mu nudi novi ugovor

Slijedi višemjesečni oporavak

Okanović operisan, klub mu nudi novi ugovor

O. Lekić

Igrač Fudbalskog kluba Sloboda Tarik Okanović uspješno je operisan u UKC Tuzla i prema prvim neslužbenim informacijama, njegova fudbalska karijera neće doći u pitanje.

Okanović, koji je jučer povrijeđen na prvenstvenoj utakmici u Tuzli između Slobode i Veleža, nakon nekoliko mjeseci oporavka moći će se vratiti redovitim treninzima, navode iz Sloboda.

Na sjednici predstavnika menadžmenta, stručnog štaba i Upravnog odbora Slobode koja je održana jutros, odlučeno je da se Tariku Okanoviću ponudi novi ugovor pod istim uslovima kao i prethodni, s obzirom da aktualni ugovor između Slobode i Tarika Okanovića ističe krajem ove sezone.

Također, klub će Okanoviću, koji je cijelu svoju karijeru prove u dresu Slobode, pružiti i maksimalnu podršku prilikom predstojećeg oporavka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.