Okić: Bili smo bolji i zasluženo pobijedili

Rođeni porazili Zvijezdu

Okić: Bili smo bolji i zasluženo pobijedili

U osam proljetnih utakmica Velež je doživio tek jedan poraz i to na Koševu nakon pogotka koji je primljen u samom finišu. 

Gorak okus ostao je nakon ispadanja iz Kupa, ali se sve to nije negativno odrazilo na igre u prvenstvu. Prvo su Rođeni nakon Čelika porazili Rudar, a potom još jednom potvrdili epitet neugodnog gosta pobijedivši u Gradačcu tim Zvijezde.

„Zaslužena pobjeda u utakmici u kojoj smo od početka bili bolji protivnik. Nismo pali ni nakon primljenog pogotka, a sa malo više koncentracije trijumf je trebao biti i uvjerljiviji,“ kaže strijelac prvog pogotka za Rođene na jučerašnjoj utakmici Ševko Okić.

Okić je i ove sezone prvo ime Rođenih. Postigao je do sad ukupno 12 pogodaka, od čega osam u Premijer ligi.

„Zadovoljan sam svojom formom, iako uvijek nastojim biti bolji. Ekipa igra dobro, i prava je šteta što smo ispali iz Kupa preko kojeg smo lako mogli do nastupa u Evropi što nam je bio cilj,“ dodao je Okić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti