Okić bira između Veleža i Čelika

Istekao mu ugovor s Rođenima

Okić bira između Veleža i Čelika

Edmir Škorić

Mladi napadač mostarskog Veleža, Ševko Okić (23), nije siguran hoće li ostati u Vrapčićima, budući da se za njegove usluge interesuje i Čelik iz Zenice.

Okić, koji je ranije karijeru gradio u hrvatskim klubovima Istri iz Pule i Karlovcu, trenutno je bez ugovora. Jedan od najboljih napadača Rođenih, koji je u prošloj sezoni u 28 odigranih prvenstvenih utakmica postigač četiri gola, mogao bi promijeniti sredinu.

 

Naime, kako saznajemo, rado bi ga u svojim redovima vidjeli čelnici zeničkog premijerligaša, koji rade na formiranju kvalitetne momčadi za narednu sezonu. 

 

Za autentičnost ove informacije kontaktirali smo Adu Husarića, koji zastupa nogometaša, koji je rođen u Gračanici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Da, istina je. Imate dobre informacije, jer je moj klijent tražen od stane Čelika. Istekao mi je ugovor s Veležom i trenutno je slobodan igrač. U Mostaru bi ga zadržali, no donijet ćemo najbolju odluku za igrača. Presudit će i njegova želja, ali i ambicije klubova. Vidjet ćemo što će se dogoditi u narednim danima", rekao nam je Husarić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.