Okić: Igrat ćemo zapaženu ulogu na sva tri fronta

Novi napadač Sarajeva za SportSport.ba

Okić: Igrat ćemo zapaženu ulogu na sva tri fronta

Ševko Okić u prošlosti je bio velika uzdanica navijača Veleža, a od naredne sezone će biti ljubimac sarajevskog Koševa.

Napadač koji je u Velež dospio iz Istre, zadovoljan je nakon što je parafirao ugovor sa FK Sarajevo.

„Prije svega želim zahvaliti na prelijepoj saradnji FK Velež, kao i navijačima Rođenih. U Mostaru sam proveo dosta lijepih trenutaka koji će mi vječno ostati u sjećanju. Veležu u budućnosti želim sve najbolje,“ izjavio je Okić za SportSport.ba.

"U Sarajevo sam došao jer sam željan novih izazova. Bilo je još nekh ponuda iz inostranstva, ali je Sarajevo bilo najkonkretnije, a ja nisam htio čekati. Želja mi je bila što priije riješiti svoj status. Nadam se da ću opravdati povjerenje čelnika kluba, te da će Sarajevo u narednoj sezoni igrati važnu ulogu u prvenstvu, Kupu i na evropskoj sceni. Nadam se da ćemo navijačima priuštiti mnogo sretnih trenutaka,“ dodao je novi napadač Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.