Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku

Veliko pojačanje za Sarajevo

Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku

Veliko pojačanje za tim Sarajeva u narednoj sezoni predstavljat će Ševko Okić. Dojučerašnji fudbaler Veleža dobro se uklopio u novu sredinu, a na svom nezvaničnom debiju postigao je i prvijenac.

„Odlično sam primljen u novom klubu. Sve je na visokom nivou, a ambicije pred narednu sezonu shodno tome također su visoke,“ kaže Okić koji smatra da je njegov novi klub u žrijebu Evrpopske lige mogao i bolje proći.

„Moglo je i bolje, ali i gore. Ne treba se žaliti već se dobro pripremiti i proći tu prvu prepreku.“

U domaćem prvenstvu Sarajevo je jedan od glavnih favorita za osvajanje naslova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„S nestrpljenjem čekamo start sezone. Ići ćemo od utakmice do utakmice, bez velikih riječi, a na kraju ćemo vidjeti koliko vrijedimo. Na svakoj utakmici ćemo igrati napadački i tražiti pobjedu. Mišljanja sam da imamo najbolji tim u Bosni i Hercegovini u ovom trenutku,“ dodao je Okić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.