Okić: Nema predaje na Koševu

Rođeni dolaze u Sarajevo

Okić: Nema predaje na Koševu

Adnan Beganović

Derbi 6. kola BH Telecom Premijer lige u subotu će na Koševu odigrati domaće Sarajevo i Velež.

Derbi 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ujedno će biti i duel starih rivala. Utakmice između Sarajeva i Veleža često su znale biti neizvjesne, a ofanzivac Rođenih, Ševko Okić, očekuje i u subotu neizvjesnost do posljednjeg sudijskog zvižduka.

"U Sarajevo dolazimo rasterećeni, odnosno mi na Koševu nemamo šta izgubiti. Svjesni smo da je domaćin favorit, no ukoliko pružimo svoj maksimum, onda možemo do pozitivnog rezultata", za SportSport.ba je istakao Okić.

"Bordo momčad je najjača u ofanzivi, najveća opasnost prijeti nam od Husejinovića, koji je pokretačka snaga Sarajeva. Ponavljam, domaći su favoriti, ali ne dolazimo na Koševo s bijelom zastavom. Igrat ćemo svoju igru, odnosno težit ćemo nadigravanju, a uz malo sportske sreće možemo ostati neporaženi", dodao je fudbaler Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.