Okić: Pobjeda nad Slavijom mogla je biti i uvjerljivija

Velež na pripremama u Baru

Okić: Pobjeda nad Slavijom mogla je biti i uvjerljivija

Fudbaleri Veleža već sedam dana borave u Baru. Crnogorski gradić na obali Jadranskog mora već je stalna zimska baza Mostaraca koji su jučer u drugoj prijateljskoj utakmici porazili Slaviju sa 2:1.

„Uslovi su odlični, a atmosfera očekivano dobra. Sve je na najboljem nivou, radimo naporno svakoga dana sa mnogo volje i elana,“ kaže napadač Ševko Okić.

Danas će kombinovani tim igrati protiv OFK Petrovca. Jučer je uz dosta dobru igru poražena Slavija.

„Kvalitet je bio na našoj strani, a pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Lijepo je pobijediti, pa i na prijateljskim utakmicama u kojima rezultat nije u prvom planu. Također, protiv Novog Pazara smo odigrali dosta dobro, što se posebno odnosi na prvo poluvrijeme. I na toj utakmici smo trebali pobijediti.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Otvaranje proljetnog dijela donosi gostovanje na sarajevskoj Otoci. Bit će to bez sumnje najzanimljiviji meč 19. kola Premijer lige. Jesenas je upravo Okić bio strijelac protiv Vukova kojima je još u dva navrata postizao gol.

„Olimpic se pojačao tokom zimske pauze, i oni također imaju visoke ambicije ali sam siguran da tamo možemo ostvariti dobar rezultat. Uostalom od kada je Olimpic ušao u Premier ligu samo nas je jednom porazio kao domaćin,“ zaključio je Okić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.