Ševko Okić za SportSport.ba

Okić: Raduje me činjenica da je Benko dobio pravo nastupa

Prvi strijelac FK Sarajevo u jesenjem dijelu sezone, računajući sva takmičenja, Ševko Okić govorio je za SportSport.ba uoči gostovanja u Gradačcu kod Zvijezde.

"Pauza je bila jako duga i svi smo s nestrpljenjem čekali da počne taj takmičarski dio. Pripreme smo odradili dobro, spremni smo za borbu i novo dokazivanje", rekao je na početku razgovora Ševko Okić koji se potom dotakao pitanja lošeg terena u Gradačcu:

"Vidjet ćemo sutra u kakvom je teren stanju, ali kolliki je god to hendikep nama i njima je. Mi ćemo probati igrati svoju igru, a ako teren bude loš imat ćemo i drugih varijanti. Uradit ćemo sve da dođemo do pobjede i nova tri boda".

Ševko Okić će na proljeće u napadu imati veliku konkurenciju u vidu Leona Benke koji je napokon dobio pravo nastupa za bordo tim.

"Raduje me činjenica da je Benko dobio pravo nastupa jer se radi o jevnom jako kvalitetnom igraču. Najbitnije je da Sarajevo pobjeđuje, a ja ću se potruditi da nastavim gdje sam stao", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba napadač Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti