Krilni napadač ekipe sa Koševa pred utakmicu sa Haugesundom

Okić: Uz malo sreće i bolju realizaciju prolazimo dalje

FK Sarajevo poražen je u prvom suretu drugog pretkola Evropske lige na stadionu Asim Ferhatović Hase od Haugesunda rezultatom 1:0. 

Bordo tim je bio mnogo bolji protivnik u prvom susretu, ali je izostala realizacija. Krilni napadač ekipe iz Titove 38/b, Ševko Okić vjeruje kako na gostujućem terenu Sarajevo može okrenuti stvari u svoju korist. 

"Nastojat ćemo ponoviti igru iz prvog susret, jer mislim da smo odigrali dobro, moramo popraviti realizaciju i uz malo sreće mislim da prolazimo dalje. Mislim da smo bunker Haugesunda probili i na Koševu, nedostajao je gol. Uz malo koncentracije mislim da ćemo popraviti realizaciju i doći do zacrtanog cilja," rekao je Okić i dodao: 

"Mislim da će oni odigrati zatvoreno i u Norveškoj, posebno jer imaju pozitivan rezultat iz prve utakmice. Na nama je da jače uđemo u utakmicu i postignemo rani pogodak," kaže Okić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se krilni napadač bordo tima i na atmosferu u svom debiju na stadionu Asim Ferhatović Hase u zvaničnim utakmicama. 

"Bio je jako lijep osjećaj na utakmici na Koševu, malo je ostao žal zbog tog rezultata, ali nadam se da će u narednom susretu biti bolje," kaže Okić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.