Okić Veležu donio tri boda

Velež slavio

Okić Veležu donio tri boda

Midhat Šljivak

Velež je u Vrapčićima u 12. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekao ekipu Viteza, a na kraju su Rođeni slavili pobjedu rezultatom 1:0.

Prvo poluvrijeme ove utakmice donijelo je veoma tvrdu utakmicu. Vitez je igrao jako dobro defanzivno, te Rođeni uprkos napadima nisu uspjevali da stignu do vodstva.

Najveću priliku Velež je imao u 42. minuti. Hebibović je dobro šutirao, ali je lopta pogodila prečku, te se na odmor otišlo bez golova.

Nastavio je Veež sa napadima i u nastavku susreta. Svi napadi su im se isplatili u 78. minuti susreta kada Ševko Okić pogađa za prednost domaćeg tima od 1:0.

Do kraja se rezultat nije mijenjao, te su Rođeni stigli do zaslužene pobjede u ovom susretu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.